Rasayana d.o.o.

Sjedište: Trg Marka Marulića 11, 10000 Zagreb, Hrvatska.
Adresa ureda: Stanka Andrijevića 20
OIB: 09003400274
IBAN: HR9723600001102567942, Zagrebačka banka

Javite nam se

Zanima vas poslovna suradnja, želite zakazati Ayurvedske konzultacije ili postaviti pitanje o Ayurvedskom pripravku? Popunite kontakt formu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

  • TKO SMO?

   Rasayana d.o.o. je ekskluzivni uvoznik Rasayana Ayurveda biljnih ekstrakata za Hrvatsku.

   Tvrtka Rasayana njeguje ozbiljan pristup Ayurvedi. Pored toga što jako cijenimo i volimo ovaj tradicionalni holistički sustav, imamo i educirane ayurvedske stručnjake u našem timu.

   Mnoge pozitivne povratne informacije od klijenata koji su posjetili naš ayurvedski centar u Zagrebu, ohrabrile su nas da naše proizvode ponudimo i široj populaciji.

   Rasayana Ayurveda proizvodi su registrirani kao dodaci prehrani i dostupni su u trgovinama i ljekarnama. Pored Hrvatske, izvozimo i u zemlje EU.

  • ŠTO NUDIMO?

   Rasayana Ayurveda proizvodi su novost na tržištu. Sadrže vrlo potentne, 100% prirodne biljne ekstrakte, koje Ayurveda koristi stotinama godina. Posljednjih 10-ak godina ove biljke postaju vrlo popularne i na zapadu, sa tendencijom sve većeg rasta popularnosti, što je slučaj i u Hrvatskoj!

   Mnogi biljni ekstrakti koje nudimo su popularni sami po sebi, nevezano za sustav Ayurvede (niti je korisniku potrebno predznanje o Ayurvedi). Izdvojili bismo sljedeće ekstrakte: ashwagandha, triphala, brahmi, shatavari, a tu su i nezamjenjivi češnjak i sladić.

   Ukoliko ste kao tvrtka zainteresirani za suradnju, po vašoj želji, možemo organizirati prezentaciju i bolje vas upoznati sa Rasayana Ayurveda proizvodima.

  • VIŠE O NAMA I PROIZVODIMA:

   Kada kažemo da su Rasayana Ayurveda proizvodi 100% prirodni, želimo reći da ne sadrže aditive, konzervanse, umjetne boje, okuse ili mirise. Nemaju niti jedan drugi sastojak osim čistog, vrlo kvalitetnog biljnog ekstrakta u prahu, koji je upakiran u vege kapsule.

   Više o Rasayana Ayurveda proizvodima možete pročitati u našem Webshop-u i na Facebook-u

  • NAŠ STRUČNI TIM:

   Rasayana stručni tim je internacionalan. Sačinjen je od hrvatskih i indijskih stručnjaka iz oblasti Ayurvede i Medicine. Kroz suradnju našim klijentima pružamo suvremena i provjerena znanja o Ayurvedi, kao i vrhunske ayurvedske dodatke prehrani.

   Stručni tim čine: Branko Marković, B. S. of Ayurveda, Mateja Marčec dr. med., dr. G. Shrinivasa Acharya, i dr. Muralidhar Ballal.

   Više o članovima Rasayana stručnog tima možete pročitati u biografijama.

  Rasayana e-mail lista

   saznajte prvi o novim temama na blogu, akcijskim sniženjima, novim proizvodima, seminarima, poklonima…