Rasayana d.o.o.

Adresa: Jurja Žerjavića 19, 10000 Zagreb, Hrvatska.
OIB: 09003400274
IBAN: HR9723600001102567942, Zagrebačka banka

Javite nam se

Zanima vas poslovna suradnja, želite zakazati Ayurvedske konzultacije ili postaviti pitanje o Ayurvedskom pripravku? Popunite kontakt formu i uskoro ćemo vam se javiti sa odgovorom ili predlogom.

 • TKO SMO?

  Rasayana d.o.o. je ekskluzivni uvoznik Rasayana Ayurveda biljnih ekstrakata za Hrvatsku.

  Tvrtka Rasayana njeguje ozbiljan pristup Ayurvedi. Pored toga što jako cijenimo i volimo ovaj tradicionalni holistički sustav, imamo i educirane ayurvedske stručnjake u našem timu.

  Mnoge pozitivne povratne informacije od klijenata koji su posjetili naš ayurvedski centar u Zagrebu, ohrabrile su nas da naše proizvode ponudimo i široj populaciji.

  Rasayana Ayurveda proizvodi su registrirani kao dodaci prehrani i dostupni su u trgovinama i ljekarnama. Pored Hrvatske, izvozimo i u zemlje EU.

 • ŠTO NUDIMO?

  Rasayana Ayurveda proizvodi su novost na tržištu. Sadrže vrlo potentne, 100% prirodne biljne ekstrakte, koje Ayurveda koristi stotinama godina. Posljednjih 10-ak godina ove biljke postaju vrlo popularne i na zapadu, sa tendencijom sve većeg rasta popularnosti, što je slučaj i u Hrvatskoj!

  Mnogi biljni ekstrakti koje nudimo su popularni sami po sebi, nevezano za sustav Ayurvede (niti je korisniku potrebno predznanje o Ayurvedi). Izdvojili bismo sljedeće ekstrakte: ashwagandha, triphala, brahmi, shatavari, a tu su i nezamjenjivi češnjak i sladić.

  Ukoliko ste kao tvrtka zainteresirani za suradnju, po vašoj želji, možemo organizirati prezentaciju i bolje vas upoznati sa Rasayana Ayurveda proizvodima.

 • VIŠE O NAMA I PROIZVODIMA:

  Kada kažemo da su Rasayana Ayurveda proizvodi 100% prirodni, želimo reći da ne sadrže aditive, konzervanse, umjetne boje, okuse ili mirise. Nemaju niti jedan drugi sastojak osim čistog, vrlo kvalitetnog biljnog ekstrakta u prahu, koji je upakiran u vege kapsule.

  Više o Rasayana Ayurveda proizvodima možete pročitati u našem Webshop-u i na Facebook-u

 • NAŠ STRUČNI TIM:

  Rasayana stručni tim je internacionalan. Sačinjen je od hrvatskih i indijskih stručnjaka iz oblasti Ayurvede i Medicine. Kroz suradnju našim klijentima pružamo suvremena i provjerena znanja o Ayurvedi, kao i vrhunske ayurvedske dodatke prehrani.

  Stručni tim čine: Branko Marković, B. S. of Ayurveda, Mateja Marčec dr. med., dr. G. Shrinivasa Acharya, i dr. Muralidhar Ballal.

  Više o članovima Rasayana stručnog tima možete pročitati u biografijama.

Rasayana e-mail lista

saznajte prvi o novim temama na blogu, akcijskim sniženjima, novim proizvodima, seminarima, poklonima…