• TKO SMO?

  Rasayana d.o.o. je ekskluzivni uvoznik Rasayana Ayurveda biljnih ekstrakata za Hrvatsku.

  Tvrtka Rasayana njeguje ozbiljan pristup Ayurvedi. Pored toga što jako cijenimo i volimo ovaj tradicionalni holistički sustav, imamo i educirane ayurvedske stručnjake u našem timu.

  Mnoge pozitivne povratne informacije od klijenata koji su posjetili naš ayurvedski centar u Zagrebu, ohrabrile su nas da naše proizvode ponudimo i široj populaciji.

  Rasayana Ayurveda proizvodi su registrirani kao dodaci prehrani i dostupni su u trgovinama i ljekarnama. Pored Hrvatske, izvozimo i u zemlje EU.

 • ŠTO NUDIMO?

  Rasayana Ayurveda proizvodi su novost na tržištu. Sadrže vrlo potentne, 100% prirodne biljne ekstrakte, koje Ayurveda koristi stotinama godina. Posljednjih 10-ak godina ove biljke postaju vrlo popularne i na zapadu, sa tendencijom sve većeg rasta popularnosti, što je slučaj i u Hrvatskoj!

  Mnogi biljni ekstrakti koje nudimo su popularni sami po sebi, nevezano za sustav Ayurvede (niti je korisniku potrebno predznanje o Ayurvedi). Izdvojili bismo sljedeće ekstrakte: ashwagandha, triphala, brahmi, shatavari, a tu su i nezamjenjivi češnjak i sladić.

  Ukoliko ste kao tvrtka zainteresirani za suradnju, po vašoj želji, možemo organizirati prezentaciju i bolje vas upoznati sa Rasayana Ayurveda proizvodima.

 • VIŠE O NAMA I PROIZVODIMA:

  Kada kažemo da su Rasayana Ayurveda proizvodi 100% prirodni, želimo reći da ne sadrže aditive, konzervanse, umjetne boje, okuse ili mirise. Nemaju niti jedan drugi sastojak osim čistog, vrlo kvalitetnog biljnog ekstrakta u prahu, koji je upakiran u vege kapsule.

  Više o Rasayana Ayurveda proizvodima možete pročitati u našem Webshop-u i na Facebook-u

 • NAŠ STRUČNI TIM:

  Rasayana stručni tim je internacionalan. Sačinjen je od hrvatskih i indijskih stručnjaka iz oblasti Ayurvede i Medicine. Kroz suradnju našim klijentima pružamo suvremena i provjerena znanja o Ayurvedi, kao i vrhunske ayurvedske dodatke prehrani.

  Stručni tim čine: Branko Marković, B. S. of Ayurveda, Mateja Marčec dr. med., dr. G. Shrinivasa Acharya, i dr. Muralidhar Ballal.

  Više o članovima Rasayana stručnog tima možete pročitati u biografijama.

Javite nam se

Popunite kontakt formu i uskoro ćemo vam se javiti sa odgovorom ili predlogom.


  Rasayana d.o.o.

  Sjedište: Jurja Žerjavića 19, 10000 Zagreb, Hrvatska.
  Adresa ureda: Stanka Andrijevića 20
  OIB: 09003400274
  IBAN: HR9723600001102567942, Zagrebačka banka


  Telefon:

  +385 95 905 2433


  e-mail:

  shop@rasayana.hr


  Branko Marković Ayurveda Zagreb

  Branko Marković, B. S. of Ayurveda (Bachelor of Ayurvedic Medicine)
  kvalificiran savjetnik – praktičar tradicionalne ayurvede

  Nakon završenog studija ekonomije u Zagrebu, zaposlio sam se u struci. Tijekom tog perioda počinje moj interes za zdrav način života, počevši od ljekovitog bilja pa sve do prehrane. Iako sam vrlo jednostavno dolazio do informacija, sve mi se činilo nesistematično, a često bih nailazio i na oprečne stavove i savjete.

  Već pri prvom susretu sa jednom knjigom o Ayurvedi, uvidio sam kako sam pronašao cjelovit i sistematičan pristup psihofizičkom zdravlju čovjeka, pristup koji je izuzetno sveobuhvatan, precizan i znanstven.

  Mateja Marčec doktor medicine

  Mateja Marčec, doktor medicine

  Mateja Marčec je alopatska liječnica (doktor medicine) i njezin zadatak unutar Rasayaninog tima jest procjena stanja klijenta iz aspekta zapadne medicine te, po potrebi, medicinski nadzor klijenata za vrijeme određenih ayurvedskih postupaka.

  Dr. Marčec često ističe kako je školovana unutar suvremene medicine koju izrazito cijeni i kojoj vjeruje, no otvorena je i prema alternativnim, ali racionalnim i provjerenim konceptima i metodama. Još kao dijete došla je u kontakt s određenim ayurvedskim konceptima te se mnogo puta i osobno uvjerila u njihovu vrijednost.

  Stoga je rado prihvatila mjesto stručnog savjetnika u Rasayani.

  Doktor Ayurvedske Medicine dr G Shrinivasa Acharya

  Dr. G. Shrinivasa Acharya je naš stalni stručni suradnik iz Indije

  Trenutno je voditelj Odjela interne medicine (Kayachikitsa) na sveučilištu SDM, Udupi. U isto vrijeme ima svoju privatnu praksu koja je izuzetno posjećena u tom dijelu države Karnataka. Dolazi iz obitelji u kojoj se generacijama prenosi znanje Ayurvede, sa oca na sina. Jedan je od vodećih stručnjaka vezanih za internu medicinu (Kayachikitsa) u Indiji. Na praksu mu dolaze studenti iz cijele Indije, koje ne samo da podučava tajnama Ayurvede, nego ih i vodi do doktorskih disertacija. Znanjem dolaze do nevjerojatnih rezultata baš na područuju sa kojim se bavi mali broj ljudi u indiji, a to je grana Ayurvede “Rasayana”.

  Muralidhar Ballal doktor ayurvedske medicine

  Dr. Muralidhar Ballal je naš stalni stručni suradnik iz Indije

  Direktor je SDM farmacije koja proizvodi naše izuzetno vrijedne dodatke prehrani i stalni je profesor na Odsjeku farmacije na fakultetu – SDM College of Ayurveda u Udupiju, država Karnataka. Uz to, vodi svoju privatnu kliniku gdje svakodnevno prima pacijente.

  U svom radu, spajajući poznavanje biljaka i radeći u isto vrijeme sa pacijentima, dolazi do inovativnih i jednostavnih rješenja za razne poremećaje bazirane na klasičnim ayurvedskim tekstovima. Najviše razvija teoriju i praksu drevne znanosti Rasayana koju primjenjuje u liječenju svojih pacijenata.

  Rasayana e-mail lista

   saznajte prvi o novim temama na blogu, akcijskim sniženjima, novim proizvodima, seminarima, poklonima…